Bartın Borsa İstanbul Ortaokulu

Kemerköprü Mah. 886. Sok. No9 74100 Bartın
Vizyon
BARTIN BORSA İSTANBUL ORTAOKULU OLARAK, BİZİ BAŞARIYA TAŞIYACAK YENİ SÜREÇLERİ PLANLAYIP UYGULAYAN, BİLGİ ÇAĞININ GEREKTİRDİĞİ DONANIM, TEKNOLOJİ VE YÖNTEMLERİ KULLANAN, BÖLGE ÇAPINDA MODEL OLARAK GÖSTERİLEN BİR OKUL OLACAĞIZ...
Misyon
Bartın Borsa İstanbul Ortaokulu olarak, Atatürk İlke ve İnkılâplarına , Anayasa’da ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, Türk Milleti’nin Millî, Ahlaki, İnsani ve Kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, insan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan, hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, Türk Milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, saygın bir ortağı yapma gayreti olan bireyler olmalarını sağlamak, ayrıca çağın şartlarına göre toplumda süreli değişen başarı beklentilerine; öğrencilerimiz tarafından cevap verilebilmesi için gerekli olan bilgi,birikim ve beceriyi;eğitim yoluyla kazandırmak için varız.
GİRİŞ :08.50 ÇIKIŞ: 15.40
KALORİFER - DOĞALGAZ