BARTIN / MERKEZ - Bartın İMKB Ortaokulu

03782282028
Kemer Köprü Mah. Elmalık Sok. No53 74100 Bartın
Vizyon
BARTIN İMKB ORTAOKULU OLARAK, BİZİ BAŞARIYA TAŞIYACAK YENİ SÜREÇLERİ PLANLAYIP UYGULAYAN, BİLGİ ÇAĞININ GEREKTİRDİĞİ DONANIM, TEKNOLOJİ VE YÖNTEMLERİ KULLANAN, BÖLGE ÇAPINDA MODEL OLARAK GÖSTERİLEN BİR OKUL OLACAĞIZ...
Misyon
Bartın IMKB Ortaokulu olarak, Atatürk İlke ve İnkılâplarına , Anayasa’da ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, Türk Milleti’nin Millî, Ahlaki, İnsani ve Kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, insan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan, hür ve bilimsel düşünme gücüne sahip, Türk Milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, saygın bir ortağı yapma gayreti olan bireyler olmalarını sağlamak, ayrıca çağın şartlarına göre toplumda süreli değişen başarı beklentilerine; öğrencilerimiz tarafından cevap verilebilmesi için gerekli olan bilgi,birikim ve beceriyi;eğitim yoluyla kazandırmak için varız.
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
GİRİŞ :08.50 ÇIKIŞ: 15.35