Okulumuz öğretmenlerinden Senem Cüre’nin  ortak olduğu "For a Better World eTwinning Projesi"(Daha İyi Bir Dünya İçin) 9 ülke(Türkiye,Portekiz,İspanya,Yunanistan,İtalya,Romanya,Gürcistan,Makedonya ve Ürdün) 17 okulun katılımıyla Kasım ayında etkinliklerine başlamıştır.

Projemizin amacı öğrencilerimizi Sürdürülebilir Kalkınma konusunda bilinçlendirmektir. Okulumuz 6 G sınıfı ile gerçekleştirilen proje boyunca öğrencilerimiz farklı kültürlerdeki öğrencilerle hedef dilimiz olan İngilizceyi kullanarak fikir alış verişinde bulunacaklar,interaktif etkinliklerle digitalyetkinliklerini  geliştirecekler ve iş birliği ile çalışma disiplinini kazanacaklardır.

Öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz

23-11-2023

Yayın: 23.11.2023 - Güncelleme: 23.11.2023 10:38 - Görüntülenme: 67