FOR A BETTER WORD-OCAK&ŞUBAT AYI DİSİPLİNLERARASI ÇALIŞMASI

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Senem Cüre 'nin rehberlik ettiği 'For a better World '(Daha İyi Bir Dünya İçin) eTwinning projesi etkinliklerine hızla devam ediyor.Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarından 14.İklim Eylemi konusunda 6 G sınıfındaki öğrencilerimize okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Murat BULUT ,karbon ayak izini azaltma hakkında bilgi vererek onları bu konuda bilinçlendirmistir. Öğrencilerimiz öğrendiklerini uygulayarak hayata geçirmişlerdir. Proje boyunca Öğrencilerimiz Web 2.0 araçlarını kullanarak diğer ülkelerdeki ve okullardaki arkadaşlarıyla etkinlikler yapmışlardır. Okulumuz Bilişim Teknolojileri dersi Öğretmeni Gözde ÖZDEMİR tarafından öğrencilerimize kullandığımız Web 2.0 araçları konusunda bilgi verilmiştir.Öğrencilerimizin dijital okur yazarlık seviyesi artırılmıştır. Projemize ve öğrencilerimize destek olan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

21-03-202421-03-202421-03-2024

Yayın: 21.03.2024 - Güncelleme: 21.03.2024 10:14 - Görüntülenme: 22