Etiket Sonuçları: veli

Nis

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönem Veli Toplantımız yapılmıştır. Okul müdürümüz Ali Rıza Yılmaz’ın açılış konuşmaları ile başlayan toplantımız gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etmiştir. Ardından Bartın Yeşilay Danışmanlık Merkezinden (YEDAM) uzmanımız Kadriye Bulut’un velilerimize yönelik tanıtım ve bilgilendirme sunumu gerçekleştirilmiştir. Sonrasında Rehberlik Servisi Psikolojik Danışmanlarımız Ümmühan Ata ve Gülhan Karalıoğlu Özyürek tarafından Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesine ilişkin bilinçlendirme videosu velilerimiz ile paylaşılarak şiddetin önlenmesine ve farkındalığın oluşturulmasına ilişkin açıklamalarda bulunulmuştur. Ardından velilerimiz sınıflara alınarak Sınıf Rehber Öğretmenlerimiz ile buluşturulmuş ve sınıf toplantılarımız devam etmiştir.

Nis

Öğrencilerimizin genel durumu hakkında fikir alışverişinde bulunmak, sorunlara birlikte çözüm üretmek ve daha iyi bir eğitim öğretim için yapacağımızOkul Veli Toplantısınave ardından Sınıf Veli Toplantısına katılımlarınız bizleri onurlandıracaktır.