Etiket Sonuçları: seminer

May

Değerli 8. Sınıf Velilerimiz, Lise Geçiş Sürecinin sağlıklı yürütülebilmesi adına sizleri 15 Mayıs Çarşamba Günü saat 12.30 13.30 arasında Rehyberlik Servisimiz Psk. Dan. Ümmühan ATA ve Psk. Dan. Gülhan KARALIOĞLU ÖZYÜREK tarafından düzenlenen seminerimizde görmekten onur duyar katılımlarınızı rica ederiz.

Sayın Velimiz,

İl Milli Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje kapsamında çocuklarımızın sınava hazırlandığı bu yıl siz değerli velilerimize sınav yolculuğunda destek olmak ve birlikte bu süreci sağlıklı yürütebilmek adına 27 Kasım-27 Aralık 2023 “Veli Akademisi” çalışmamızı başlatıyoruz.

Katılım ve bilgi için; whatsapp veli gruplarımıza, sınıf rehber öğretmenlerimize ve okul rehberlik servisimize başvurabilirsiniz.

Tüm velilerin katılması önemle rica olunur.

Eyl

"Çocuğum 5. Sınıfa Başlıyor..." Okula Uyum Seminerimiz Okul Müdürümüz Ali Rıza Yılmaz'ın açılış konuşmalarının ardından Psikolojik Danışmanlarımız Ümmühan Ata ve Gülhan Karalıoğlu Özyürek tarafından velilerimize sunulmuştur. Rehberlik Servisimize, sınıf rehber öğretmenlerimize, okulumuza yeni başlayan çocuklarımıza ve velilerimize verdikleri uyum süreci desteğinden dolayı teşekkür ederiz.