Etiket Sonuçları: rehberlik

May

Okulumuz 5-G sınıfı öğrencilerine Rehberlik Servisimiz Psk. Dan. Gülhan Karalıoğlu Özyürek tarafından “Sınavlarda Başarılı Olma ve Çalışma Yolları” konusunda grup rehberliği çalışması yapılmıştır. Çalışmada etkin zaman yönetimi, bilgiyi tekrar etmek ve bellek ile etkili çalışma yolculuğunda motivasyon konularına dikkat çekilmiştir. Sınıf öğretmenlerimiz ve ailelerinin destekleriyle kendine güven duymayı öğrenen öğrenciler yetiştirme yolculuğunda emeği geçenlere teşekkür ederiz.

May

Rehberlik Servisimiz Psk. Dan. Ümmühan Ata ve Psk. Dan. Gülhan Karalıoğlu Özyürek tarafından 8. Sınıf Velilerimize yönelik Liselere Geçiş Sistemi konulu seminer gerçekleştirilmiştir. Seminerde sınav sürecinde dikkat edilmesi gerekenler, etkili iletişim kurabilme, lise tercih dönemi süreci ve sınav kaygısına ilişkin yapılması gerekenler hususlarına değinilmiştir. Seminere katılım ve katkı sağlayan tüm velilerimize teşekkür eder, ailesine ve ülkesine faydalı, saygılı bir evlat yetiştirme gayretlerini takdir ederiz.

May

Değerli 8. Sınıf Velilerimiz, Lise Geçiş Sürecinin sağlıklı yürütülebilmesi adına sizleri 15 Mayıs Çarşamba Günü saat 12.30 13.30 arasında Rehyberlik Servisimiz Psk. Dan. Ümmühan ATA ve Psk. Dan. Gülhan KARALIOĞLU ÖZYÜREK tarafından düzenlenen seminerimizde görmekten onur duyar katılımlarınızı rica ederiz.

May

Okulumuz 8. Sınıf öğrencilerine Mesleki Eğitimin Tanıtılması Mesleki Eğitime Yönlendirme ve Rehberlik Çalılmaları kapsamında ilimiz Meslek Liselerinin tanıtımı okulumuzda Tanıtım Ekibince gerçekleştirilmiştir. Tanıtım ekibince öğrencilerimize okulların olanakları, kayıt süreçleri ve öğrencilerin aldıkları eğitimler hakkında bilgilendirmelerde bulunmuşlardır. Ardından öğrencilerimizin soru ve cevapları ile tanıtım çalışmaları tamamlanmıştır. Tanıtım ekibine ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Sayın Velimiz,

İl Milli Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje kapsamında çocuklarımızın sınava hazırlandığı bu yıl siz değerli velilerimize sınav yolculuğunda destek olmak ve birlikte bu süreci sağlıklı yürütebilmek adına 27 Kasım-27 Aralık 2023 “Veli Akademisi” çalışmamızı başlatıyoruz.

Katılım ve bilgi için; whatsapp veli gruplarımıza, sınıf rehber öğretmenlerimize ve okul rehberlik servisimize başvurabilirsiniz.

Tüm velilerin katılması önemle rica olunur.

Eyl

"Çocuğum 5. Sınıfa Başlıyor..." Okula Uyum Seminerimiz Okul Müdürümüz Ali Rıza Yılmaz'ın açılış konuşmalarının ardından Psikolojik Danışmanlarımız Ümmühan Ata ve Gülhan Karalıoğlu Özyürek tarafından velilerimize sunulmuştur. Rehberlik Servisimize, sınıf rehber öğretmenlerimize, okulumuza yeni başlayan çocuklarımıza ve velilerimize verdikleri uyum süreci desteğinden dolayı teşekkür ederiz.