Doğanın Sesine Kulak Ver (Uyanış) eTwinning projemizin yaygınlaştırma ziyaretleri başladı…

Okulumuzun yürütmüş olduğu Doğanın Sesine Kulak Ver (Uyanış) adlı eTwinning projemizin tanıtım ve yaygınlaştırma faaliyetleri kapsamında Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz Ramazan Aşçı’ya Okul Müdürümüz Ali Rıza Yılmaz, Sosyal Bilgiler Ögretmenimiz Pınar Sayar,İngilizce Öğretmenimiz Selda Koç okulumuz 8/F ,7/D ve 5/G ögrencileri, proje ortaklarımızdan Ağdacı İlkokulu ve İl Özel İdaresi Mustafa Aydede Anaokulu öğretmen ve öğrencileriyle birlikte ziyarette bulunduk. Kardeş ülke Azerbaycanla kurucu ortak olarak yürüttüğümüz, İtalya ve Türkiye'nin farklı illerinden öğretmenlerin de yer aldığı eTwinning projemizle, öğrencilerimize 21. yüzyıl becerilerinden çevre okuryazarlığı becerisini ve çevre koruma bilinci kazandırmayı hedefliyoruz. Bizleri ağırlayarak projemize destek olan İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ramazan Aşçı’ya çok teşekkür ederiz.

29-03-202429-03-202429-03-2024

Yayın: 29.03.2024 - Güncelleme: 29.03.2024 17:33 - Görüntülenme: 28