"Doğanın Sesine Kulak Ver" eTwinning Projemizin tanıtım faaliyetleri kapsamında Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürümüz Sayın Hande Nur Varol' a ziyarette bulunduk.

"Doğanın Sesine Kulak Ver" uluslararası eTwinning Projemizin yayginlastirma faaliyetleri kapsamında Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürümüz Sayın Hande Nur Varol' a proje tanıtım ziyaretinde bulunduk.

"Doğanın Sesine Kulak Ver" uluslararası eTwinning Projemizin yayginlastirma faaliyetleri kapsamında okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Pınar Sayar, İngilizce Öğretmeni Selda Koç, 7/F ve 6/D sınıfı ögrencileri, velilerimiz Sanem ŞENKAL ve Yeliz KOÇAK eşliğinde İlimiz Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne  proje tanıtım ziyareti gerçekleştirilmiştir. Projemize destek vererek katkı sağlayan, bizleri makamında ağırlayan Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürümüz Sayın Hande Nur Varol' a çok teşekkür ederiz.

01-06-202301-06-2023

Yayın: 01.06.2023 - Güncelleme: 01.06.2023 02:09 - Görüntülenme: 71