Çevre Şehircilik İklim Değişikliği Proje Yaygınlaştırma Ziyaretimiz

Okulumuzun yürütmüş olduğu Doğanın Sesine Kulak Ver (Uyanış) adlı eTwinning projemizin tanıtım ve yaygınlaştırma faaliyetleri kapsamında Çevre Şehircilik İklim Değişikliği İl Müdürümüz Sayın Mehmet Özdemir’e Okul Müdürümüz Ali Rıza Yılmaz, Sosyal Bilgiler Ögretmenimiz Pınar Sayar, Ingilizce Ogretmenimiz Selda Koç okulumuz 8/F ,7/D ve 5/G ögrencileri, proje ortaklarımızdan Ağdacı ilkokulu ve İl Özel İdaresi Mustafa Aydede Anaokulu öğretmen ve öğrencileriyle birlikte ziyarette bulunduk. Kardes ülke Azerbaycanla kurucu ortak olarak yürüttügümüz ve Türkiyenin farkli illerinden ögretmenlerin de yer aldığı eTwinning projemizle çocuklarimiza 21. yüzyıl becerilerinden çevre okuryazarlığı becerisini ve çevre koruma bilinci kazandırmayı hedefliyoruz. Makamında bizleri ağırlayarak projemize ev sahipliği yapan ve destek olan  olan Çevre Şehircilik İklim Değişikliği İl Müdürümüz Mehmet Özdemir’e çok tesekkür ederiz.

29-04-202429-04-202429-04-2024

Yayın: 29.04.2024 - Güncelleme: 29.04.2024 02:31 - Görüntülenme: 14